Πολιτική επιστροφών

Κατά την παραλαβή του δέματος, οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα για τυχόν λάθος στην παραγγελία ή για κάποιο ελάττωμα στα είδη. Στην περίπτωση ελαττώματος, οφείλετε να μας ενημερώσετε εντός δύο ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία άφιξης στο κατάστημα που εξυπηρετεί την διεύθυνσή σας και η επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν.

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα άφιξης στο κατάστημα που εξυπηρετεί την διεύθυνσή σας, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η επιστροφή του προϊόντος χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία, να συμπεριλαμβάνονται όλα τα κουτιά, οι ταμπέλες, την απόδειξη λιανική πώλησης και τα περιτυλίγματά του. Καμία αίτηση αλλαγής και επιστροφής δεν θα γίνει δεκτή εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή είναι κατεστραμμένο. Τέλος, η αποστολή του δέματος θα πρέπει να γίνεται με τα ΕΛΤΑ courier.

  • Στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα επιστροφής (3.90 €) επιβαρύνουν εσάς. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών. 
ESPA banner
Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.